Scroll to top

Een nieuwe naam

Na twee jaar als SDTA (Sales Development & Trading Assistance) te hebben gewerkt is het tijd om onder een nieuwe naam welke veel accurater mijn activiteiten omschrijft, verder te gaan.

Productie Outsourcing Partners

Steeds meer mensen krijgen de behoefte om hun ontwerp te laten maken door iemand die een brede kennis heeft van de wereld van constructeurs, afwerkers, na-bewerkers, lassers, walsers, coaters en alle overige vormen van bewerking
Ik produceer al jaren de meest uiteenlopende producten voor klanten met als hoofdgroep de led industrie. Vaak gaat er heel veel tijd in het opvragen van offertes bij alle benodigde partijen zitten. Tijd die u niet aan uw corebusiness kunt besteden en dus ook geld kost. Door de vele contacten en ervaringen die ik in de loop der jaren heb opgebouwd weet ik precies waar ik moet zijn en wie waar goed in is voor de juiste prijs. Over prijs gesproken… in veel gevallen leveren wij door de juiste kennis en contacten vaak goedkoper dan wanneer de klant zelf op pad gaat. Ook kunnen er in veel gevallen door kleine aanpassingen in het ontwerp of productie proces veel kosten worden bespaard wat uiteraard weer resulteert in een gunstiger eindprijs.
Nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen>
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en kom er zelf achter.

Met productieve groet,
Ronald Kamma
Productie Outsourcing Partners
ronald@kammaoutsourcing.nl
06-18695766